Skip to main content
DNNJ

Årsmøte 2020

By 11. juni 2019august 22nd, 2022No Comments

Hei kjære medlem av Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren.

Det har vært noen merkelige måneder, men nå har samfunnet sakte begynt å gå litt tilbake til «normalen». Dyrebeskyttelsen Norge har derfor vedtatt at det kan være mulig for avdelingene å avholde sine styremøter så lenge tiltak kan legges til rette.

Dette vil si at møte må avholdes hos godkjent arrangør, vi må ha bekreftelse i forkant av møte om nøyaktig antall som kommer, det vil dessverre ikke bli noen form for servering og alle deltakerne må holde anbefalt avstand samt sprite/vaske hender i forkant av å komme inn i lokalet.

Vi ønsker med dette å informere om at årsmøtet for 2020 vil bli avholdt onsdag 01.juli kl 19.00 hos Clarion Hotel Energy i Stavanger. 

Årsmøtet avholdes en gang i året og gir alle våre medlemmer muligheten å møte opp, samt stemme på saker som tas opp. Det vil også bli avstemning av nye styremedlem for året 2020. Så håper du vil komme.

Vi er en del av Dyrebeskyttelsen Norge og derfor underlagt deres føringer som følger:

– Om det er saker du ønsker skal tas opp på årsmøtet må de sendes inn senest 14 dager før på mail nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no.

– Dersom en skal ha møterett på årsmøtet må en ha gyldig betalt medlemskap for 2020 eller være innstilt som kandidat til et verv.

– Dersom en skal ha tale- og stemmerett må en i tillegg ha gyldig og betalt medlemskap for 2019.

Det er sendt ut mail til alle som våre medlemmer. Endelig innkalling med sakspapirer vil bli sendt ut 7 dager før årsmøtet. Vel møtt 🙂

MERK: Svarfrist for oppmøte må sendes på mail til Dnnj innen 1 uke slik at vi kan melde fra til hotellet. Dette vil si at påmeldingsfrist er tilogmed onsdag 17 juni.

Leave a Reply