Skip to main content
DNNJ

Korona-konsekvenser

By 13. mars 2020oktober 11th, 2022No Comments

Kjære alle medlemmer, fosterhjem, frivillige, adoptivhjem og følgere,

Etter anbefaling om at folk skal holde seg mest mulig hjemme har vi besluttet at Årsmøtet som skulle blitt avholdt 18.mars blir avlyst. Det vil komme innkalling til nytt årsmøte når dato er satt.

Vi har også besluttet å stoppe all adopsjonsaktivitet inntil videre. Det vil si at vi dessverre ikke kan ta imot besøk på hjelpesenteret eller hjemme hos fosterhjem. Vi beklager ovenfor dem som blir berørt av dette, men vi må gjøre det vi kan for at fosterhjemmene våre og stellevakter ikke blir utsatt for smitte.

Vi håper at dere som er på let etter et nytt familiemedlem vil være tålmodige med oss og bruke tiden på å lese Finn annonser og glede dere til det blir mulig å møte perfekte kandidater når det igjen blir mulig. ❤

Dette er en krisetilstand også for oss som må se på at våren nærmer seg og muligens ikke kunne hjelpe like mange dyr fremover! Vi håper at med å ta umiddelbare grep at vi vil bidra å stoppe spredningen videre slik at vi kan komme tilbake til «normalen» igjen så snart som mulig!

Vi er tilgjengelige på e-post nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no om noen har spørsmål. Ta vare på hverandre og vis respekt. Hold dere hjemme om det er anbefalt.

Leave a Reply