Skip to main content
DNNJ

Nettauksjon 30 november – 2 desember

By 22. november 2023No Comments
Nå blir det endelig nettauksjon igjen! Dette blir utrolig spennende, og vi har fått så mye kjekke ting som skal auksjoneres ut.
Er du ikke medlem av gruppa vår allerede, anbefaler vi at du melder deg inn nå! Dette vil du ikke gå glipp av!

I år blir det utrolig mange flotte gevinster du kan stikke av med, fra Rennesøy i nord til Egersund i sør! Vi har fått donert fantastisk utstyr til katten, til hunden, til han, til henne og til huset. Hva med gavekort på lunsj, middag, veterinærbehandling, badstu, frisørtime, kino, konsert, danmarkstur, massasje, yoga, PT, permanent sminke, tatovering? Dét – og mye mye mer venter deg i slutten av måneden! Glem black friday – årets kupp gjøres på DNNJ sin nettauksjon!

Leave a Reply