Skip to main content

Støtt oss

Bli medlem

Gjennom et medlemskap i Dyrebeskyttelsen Norge yter du en direkte hjelp til dyr i nød. Ved å velge oss som din lokalavdeling får vi en del av medlemskontigenten, og står sterkere innad i organisasjonen. Du kan velge mellom flere typer medlemskap.

 • Avtalegiromedlemskap: Fra 50,- per måned
 • Barnemedlemskap (0-13 år): 200,- per år
 • Student/ungdomsmedlemskap (14-26 år): 300,- per år
 • Hovedmedlemskap: 450,- per år

Som medlem får du tilsendt bladet “Dyrenes forsvarer” fire ganger i året og kan delta på årsmøtene til din lokalavdeling. Barnemedlemskapet innebærer å være del av Dyrenes forsvarer, les mer om dette her.

Trykk her for å melde deg inn som medlem i Dyrebeskyttelsen Norge via nett.

Gi en gave

Ønsker du å gi en gave direkte, kan du benytte vårt kontonummer 1503 41 20789 eller Vipps til 10262.

Vi har også innsamlingsbøsser stående i en del fysiske forretninger, blant annet Rema 1000 Verdalen, Bryne, Nærbø, Vigrestad, Ålgård, Aspervik, Lurabyen, Bjergsted, Tasta, Sola, Ganddal og Skjæveland, PetXL, HCPet, Dalane Zoo med flere.

Gi din pant til oss

Vi har panteknapper i en del butikker, hvor du kan donere panten din til oss direkte fra pantemaskinen. Per høsten 2022 gjelder det i følgende butikker:

 • Rema 1000 Amfi Madla
 • Rema 1000 Storaberget
 • Rema 1000 Kvernevik
 • Rema 1000 Grannes
 • Rema 1000 Hundvåg

Grasrotandelen

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte vårt arbeid for dyrene! Siden Grasrotandelen ble lansert har inntekten fra denne ordningen vist seg å bli svært så viktig og verdifull for vårt arbeid.

Grasrotandelen er ingen ekstra kostnad for deg, tildelingen foregår fra overskuddet hos Norsk Tipping og det betyr i praksis at dersom du har spillerkort hos Norsk Tipping, så vil 5 % av innsatsen din gå direkte til din Grasrotmottaker som økonomisk støtte. Spillekort får du kjøpt hos din kommisjonær eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi håper du ønsker å gi dyrene din andel og det kan gjøres på følgende måter:

 • Via grasrotandelens hjemmeside
 • Hos kommisjonær, vårt organisasjonsnummer er 912 677 761.
 • Send en SMS med kodeord GRASROTANDELEN 912677761 til nr. 60000 (tjenesten er gratis).

Flügger andelen

FluggerAndelen konseptet fungerer på samme måte som grasrotandelen til Norsk Tipping, hvor det tilbys 20% rabatt på alt av maling og verktøy i alle  Flugger farve butikker. I tillegg til dette gis ytterligere 5% tilbake til organisasjonen.

Konseptet er naturligvis helt gratis! Det eneste medlemmer, familie og venner trenger å si i butikken, er hvilken forening de ønsker å registrere kjøpet sitt på.

Finn varer i en fysisk butikk eller i nettbutikken på flugger.no.

Testament

Ved å gi en gave til Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren i testamentet, gir du dyrene også i de kommende generasjoner en hjelpende hånd. Det er en tillitssak å overlate midler til en organisasjon. For å sikre at dine siste ønsker blir ivaretatt, har Dyrebeskyttelsen Norge avtale med en advokat som kan gi deg gratis hjelp til oppsett av testamentet som tilgodeser Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren. Dersom du ønsker en uforpliktende og konfidensiell samtale om arv kan du sende en e-post til post@dyrebeskyttelsen.no eller ta kontakt på 23 13 92 50 (telefontid 9-15).

Kjøp produkter

Vi selger en rekke produkter med egne design, til både barn og voksne. Ta kontakt på e-post for en oversikt over hva vi har til salgs til enhver tid, eller kom innom når vi er på stand.

 
 
 
 
 
 
1
1