Skip to main content

Fjernadopsjon

Vil du støtte oss med å fjernadoptere et av dyrene våre?

Fjernadopsjon er en enkel måte å støtte vårt arbeid med hjemløse dyr. Våre faddere er svært viktige støttespillere for oss, og en av våre viktige inntektskilder.

Som fadder velger du selv hvor mye du ønsker å støtte oss med, men minimumsbeløpet er 50,- per måned. Hver krone går til dyrene og bidraget vi får inn på denne ordningen gir oss mulighet til å gi dyrene det beste i pleie, riktig kosthold, leker til aktivisering, veterinærtilsyn, i tillegg til at vi trenger penger til varme, renholdsmidler, osv.

Fjernadopsjon er en flott og mer personlig måte å støtte oss på enn et medlemskap eller en gave. Det er og en fin måte å få et litt mer nært forhold til et dyr for de som av ulike årsaker ikke kan ha dyr selv, for eksempel pga. allergi i familien.

Hvordan fungerer det?

Som fadder velger du selv hvor mye du ønsker å støtte oss med, men minimumsbeløpet er 50,- per måned. Vi har flere faddere enn dyr som er med i fadderprogrammet, så dyrene kan ha flere faddere. Hver krone går til dyrene og bidraget vi får inn på denne ordningen gir oss mulighet til å gi dyrene det beste i pleie, riktig kosthold, leker til aktivisering, veterinærtilsyn, i tillegg til at vi trenger penger til varme, renholdsmidler, mm.

Du vil få en hilsen med oppdateringer om dyret og hvordan de har det, sammen med søte bilder selvfølgelig, 4 ganger i året! Minsteperioden for fjernadopsjon er 3 måneder av gangen. Vi håper dere har lyst å være med å hjelpe dyrene. Du kan når som helst si opp adopsjonen, og har ingen forpliktelser utover din månedlige gave.

Som fadder får du også skattefradrag. Skattefradrag gis når pengegaven til vår organisasjon er minimum 500 kroner i løpet av et år.

Har du spørsmål eller ønsker å fjernadoptere en av disse nydelige dyrene send oss en epost til nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som fadder hos oss.

Her finner du dyrene du kan velge mellom.

  Jeg ønsker å være fadder for: *
  KattKanin

  Annen betaler
  Dersom fadder og den som betaler for dyret er forskjellige personer. Dette gjelder ofte når det er personer under 18 år som er faddere, fadderskap som er gitt i gave, partnere som betaler fra felles bankkonto, betalingen betales fra en bankkonto som ikke står registrert i fadderens navn, o.l.

  Hvor mange innbetalinger pr år? *
  1, 2, 3, 4, 6 el. 12 terminer pr år.

  Bekreftelse *

  Info på foresatt som har godkjent innmelding under 18 år.